Labels:


Bismillah wa alhamdulillah..


Tak terlambat lagi rasanya nak ucapkan maan najah fil imtihan buat para usrati.. ada lagi kan yang belum mula pun lagi ^_^

"...Exam season ni sebenarnya cuma musim yang Allah sediakan untuk mengutip pahala tawakkal & pahala bermujahadah berusaha sebab result kita sebenarnya dah lama dah Allah tetapkan..."

"...Tapi sebab kita tak tahu keputusan kita, maka kita takut, nervous & berharap. So, yang kita takut tu, risau-risaukan tu, tak boleh tidur malam nak exam tu.... semoga semua itu hanya akan menambahkan perasaan tawakal kita yang melangit tinggi kepada Allah..."
(quote)


lets fighting~


اللهُمَّ لا سَهْلَ إلا مَا جَعَلتَهُ سَهْلا وَ أنتَ تَجْعَلُ الحزْنَ إذا شِئْتَ سَهْلا
Ya Allah, Nothing is easy except what You have made easy. If You wish, You can make the difficult easy.

No worries! It will soon be over! Very soon. Remember the temporary nature of this life on Earth. Prepare more for your eternal hereafter, ok?


p/s: rasa itu makin menerjah.. Ya Allahu Ya Rabb, permudahkanlah segalanya~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...